Merkintöjen järjestely ja ryhmittely

Merkinnät näytetään oletuksena aakkosjärjestyksessä. Voit lajitella merkintöjä manuaalisesti ja luoda kansioita merkintöjen ryhmittämiseksi. Voit lisätä kansioon minkä tyyppisiä merkintöjä tahansa. Kansiot näytetään aina aakkosjärjestyksessä ennen merkintöjä eikä niitä voi lajitella manuaalisesti. Kansiot synkronoidaan laitteidesi välillä. Lajitteluasetuksia ei synkronoida laitteiden välillä.

Lajittele merkinnät manuaalisesti

Jos sinulla on manuaalisesti lajiteltuja merkintöjä osiossa, kaikki uudet lisätyt merkinnät näytetään aakkosjärjestyksessä osion lopussa. Verkkosivustot-osiossa lajitellut merkinnät lajitellaan automaattisesti samalla tavalla selainlaajennuksessa.

Luo kansio

Merkintöjen siirtäminen kansioon

Voit nollata mukautetut lajitteluasetukset näyttääksesi kaikki merkinnät aakkosjärjestyksessä. Jos nollaat mukautetut lajitteluasetukset, niitä ei voi palauttaa.

Nollaa lajittelujärjestys